La ciutat acull l'acte del Dia de la Seguretat Privada 2024

Aquest divendres al teatre Atrium s'ha celebrat el Dia de la Seguretat Privada 2024. Organitzat per la Policia Nacional, Guàrdia Civil i responsables d'empreses de Seguretat Privada, a l'acte s'ha fet entrega dels diplomes a molts i moltes professionals del sector en el marc del 20è aniversari del sector.

L'alcalde, Carles Ruiz, ha obert l'acte amb el seu parlament, on ha volgut destacar la labor de tots els cossos i els reptes futurs: 'hem d'aprendre a gestionar dades de l'activitat de la ciutat. Incorporant les noves tecnologies es pot contribuir a millorar la seguretat de la ciutadania.' Per la seva part, el Delegat del Govern d'Espanya a Catalunya, Carlos Prieto, ha posat en valor la tasca diària que fan: 'sense la seva tasca no es podrien fer una gran quantitat d'esdeveniments i activitats, són imprescindibles i mereixen el nostre reconeixement. En vint anys s'han millorat aspectes tant de formació com d'entrenament de cada cos de seguretat.'

També han participat els representants de cada cos (ACAES, Policia Nacional, Guardia Civil) i l'ex Delegat del Govern de Catalunya (2004-2011). Ha estat una jornada on s'ha celebrat el 20è aniversari dels cossos que formen part del sector i la seva funció a la nostra societat.