PIMEC Baix Llobregat-L'Hospitalet reuneix més d'un centenar d'empresaris i empresàries del territori en una trobada networking

L’esdeveniment, celebrat a l’Espai Baronda, ha comptat amb una ponència sobre les estratègies de venda actuals i la implementació de la intel·ligència artificial a càrrec de la conferenciant Mónica Mendoza

Esplugues de Llobregat, 15 de maig del 2024. Més d’un centenar d’empresaris i empresàries de la comarca del Baix Llobregat s’han reunit en una trobada empresarial de networking organitzada per PIMEC. L’objectiu de l’acte, que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, ha estat que el teixit empresarial pugui donar visibilitat als seus negocis i activitat, conèixer potencials clients i proveïdors i disposar d’un espai en el qual trobar noves oportunitats empresarials.

L’acte, que ha tingut lloc a l’Espai Baronda, ha comptat amb la participació de l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, qui ha destacat que “la trobada empresarial de PIMEC representa una oportunitat per fer xarxa i millorar la col·laboració i el creixement conjunt del teixit productiu de l’Hospitalet i Esplugues de Llobregat”.

Per la seva part, el president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler, ha explicat que la jornada ha de servir per “unir a les empreses del territori, que facin xarxa i generar noves sinergies”. Soler també ha reivindicat la necessitat “d’intercanviar idees i debatre sobre els reptes que tenim al territori” amb l’objectiu de construir un teixit empresarial i productiu més fort i competitiu.

El taller de networking ha anat a càrrec de Mónica Mendoza, reconeguda conferenciant en temes d’estratègia comercial i speaker internacional. En la seva ponència, l’experta ha tractat temes rellevants com les estratègies de venda actuals i la importància d’una bona planificació, l’aplicació d’eines d’intel·ligència artificial en els processos de venda i la valoració del networking com a element clau per al creixement empresarial. Mendoza ha posat de manifest la importància de la capacitat d’adaptació de les empreses “als reptes actuals, omnicanals i a la intel·ligència artificial, en un entorn que avança amb l’aparició de moltes tecnologies disruptives”.