La Casa de les Abelles celebra la fira de Sant Ponç 2024

La Casa de les Abelles ha celebrat el dia de Sant Ponç, patró de les persones apicultores i herbolaries, amb tallers i activitats educatives per a tota la família. És un centre d'educació ambiental especialitzat en l'important paper dels pol·linitzadors, on van rebre prop de 1.500 visitants el 2023 i es van fer 40 tallers, 23 sessions amb un total de 638 alumnes.

Més de 100 persones han pogut gaudir de l'activitat durant tot el matí, on han pogut conèixer el rusc de Mas Ratés i realitzar tallers com el d'elaboració d'espelmes amb cera d'abelles, xapes personalitzades, pintura o de cuina energètica amb mel. 

No han faltat parades de venda d'artesans amb productes derivats del rusc, herbes aromàtiques, hidromel, cosmètica natural, relacionats amb l'alimentació i la salut. També hi havia la Carpa de la Jugateca Ambiental de la Torre-roja amb el seu espai de joc i el Punt d'informació del Pacte de Viladecans pel Clima, on els i les visitants han pogut descobrir les diferents accions que desenvolupa i adherir-se.

La Casa de les Abelles funciona els caps de setmana i properament tornarà el cicle dels capvespres amb actuacions musicals.