Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes per a compartir temps en família

Ja és aquí el SuperMes del Baix Llobregat, la campanya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, que proposa durant tot el mes d’abril, activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a la comarca amb descomptes especials.

Entre les activitats del SuperMes d’enguany, cal destacar les propostes que inclouen importants descomptes i promocions per a visitar i descobrir els principals atractius turístics de la comarca, com ara les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el CRAM, els Museus de Martorell, el Canal Olímpic de Castelldefels, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

Per a gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web www.elsupermes.cat i activar les promocions.

La campanya de promoció turística El SuperMes és una acció del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, òrgan adscrit al Consell Comarcal del Baix Llobregat, i compta amb una gran implicació del sector públic i del sector privat de la comarca, amb l'objectiu de continuar consolidant la seva aposta pel turisme familiar.

#elsupermes <p style="margin: 0px 0px 1.5em; padding: 0px; border: 0px; font-family: " lucida="" sans="" unicode",="" "lucida="" grande",="" sans",="" verdana,="" arial,="" sans-serif;="" vertical-align:="" baseline;="" background-color:="" rgb(255,="" 255,="" 255);"="">#TurismeBaixLlobregat #BaixLlobregat #aunsaltdeBarcelona