Sessions informatives sobre el Decret de Lleure: compromís al Baix Llobregat

La Direcció General de Joventut delega als Consells Comarcals la responsabilitat de garantir el compliment del Decret de Lleure. Així doncs, l'equip del Servei fa visites de comprovació als casals de lleure per assegurar el compliment del Decret i oferir suport als equips de dirigents. Amb satisfacció, es va observar un compromís ferm en aquest sentit, malgrat els reptes causats per la sequera dels últims anys.

Recentment, durant les vacances de primavera, s'han fet les primeres visites de l'any a sis localitats del Baix Llobregat, tot demostrant el suport continu a les entitats davant de la responsabilitat de portar grups d'infants i joves.

El Servei Comarcal de Joventut es posa a disposició per donar suport a qualsevol entitat o professional del lleure del Baix Llobregat que ho necessiti.

 

<p style="margin: 0px 0px 1.5em; padding: 0px; border: 0px; font-family: " lucida="" sans="" unicode",="" "lucida="" grande",="" sans",="" verdana,="" arial,="" sans-serif;="" vertical-align:="" baseline;="" background-color:="" rgb(255,="" 255,="" 255);"="">Per a més informació, podeu contactar amb joventut@elbaixllobregat.cat