L'oferta turística de les comarques de Barcelona, a B-Travel

La Diputació de Barcelona donarà a conèixer les diferents marques turístiques de la província al saló, que se celebra del 15 al 17 de març a Fira Barcelona.

Del 15 al 17 de març, la Diputació de Barcelona donarà a conèixer l’oferta turística de les comarques de Barcelona en una nova edició del saló B-Travel, a Fira de Barcelona (pavelló número 8 del Recinte Montjuïc).

La Diputació estarà present en el marc de l’estand de Catalunya, i presentarà l’oferta de la demarcació a través de les seves marques turístiques. Així, a l’espai Costa Barcelona es donaran a conèixer els atractius del Baix Llobregat, el Garraf, el Maresme, el Penedès, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental; a l’espai Paisatges Barcelona, l’oferta de l’Anoia, el Bages, el Moianès i Osona; i a l’espai Barcelonès, la de Badalona, Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet. Per la seva banda, el Berguedà estarà representat a l’espai Pirineus.

Entre les activitats que tindran lloc a l’estand durant la fira, a l’espai de la Diputació de Barcelona es presentarà la biennal Manifesta 15 Barcelona Metropolitana (15 de març a les 13h) i l’activitat “L’hora del conte del Maresme” (16 de març a les 11h).

El saló B-Travel compta amb més de 7.000 metres quadrats d’exposició i l’any passat va rebre uns 24.500 visitants.

Aquesta acció respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 8 “Treball digne i creixement econòmic” i número 11 “Ciutats i comunitats sostenibles”. Els 17 ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.