Viladecans The Style Outlets dona nom a la 5a etapa de la Volta a Catalunya 2024

Viladecans va celebrar aquest divendres 8 de març la signatura del Patrocini Institucional de la 5a etapa de la Volta a Catalunya, una de les competicions amb més prestigi del calendari ciclista mundial i la tercera més antiga d'Europa, després del Tour de França i el Giro d'Itàlia. En l'acte, celebrat a The Style Outlets, ha participat Carles Ruiz acompanyat dels tinents d'alcaldia Ricard Calle i Olga Morales, i Francisco Chacón, regidor de la Xarxa d'Innovació esportiva. Per altra banda, també han assistit Eduardo Ceballos, director de Asset Management de NEINVER, propietària de l'Outlet; i Rubèn Peris, president de la Volta a Catalunya.

Amb aquest acord, Viladecans The Style Outlets es converteix en col·laborador de l'Ajuntament de Viladecans en un esdeveniment de gran rellevància per al Baix Llobregat que tindrà lloc el pròxim divendres 22 de març. El patrocini s'emmarca en el compromís de l'Outlet per aquelles iniciatives i esdeveniments que enforteixin els llaços comunitaris i amb els valors de proximitat i impuls del territori que el caracteritzen, alhora que celebren un estil de vida saludable i sostenible.

L'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, afirmava que “Viladecans és una ciutat que estima l'esport, que té una forta projecció turística i que vol promocionar el seu potent comerç i activitat econòmica, exemplificada per Viladecans The Style Outlets. L'arribada de la Volta ens ajuda a destacar tots aquests factors i és per a nosaltres un orgull pertànyer a la gran família ciclista. Esperem que es pugui repetir en els pròxims anys”.

Rubèn Peris, president de la Volta a Catalunya ha comentat que és un plaer estar a Viladecans per presentar l'arribada d'una etapa de la Volta a Catalunya. "Serà la primera vegada, en les 103 edicions de la història de la carrera, en què la ciutat acollirà una sortida o un meta de la Volta. Hem d'agrair l'aposta de Viladecans The Style Outlets per a portar la carrera a Viladecans, on estem convençuts que viurem una arribada molt emocionant".

En paraules d'Eduardo Ceballos, “des de Viladecans The Style Outlets apostem per l'esport, pels seus valors i més en el cas del ciclisme, una pràctica esportiva saludable i amigable amb l'entorn”. En aquest sentit, el centre comercial durà a terme diferents activitats dirigides al públic, tant des del seu estand en la zona de meta com en el mateix Outlet, on se celebrarà una divertida competició que comptarà amb un gran premi: un viatge, per a dues persones, per a gaudir en viu i en directe, d'una de les grans carreres ciclistes europees.