Carles Guilera renova la presidència de la delegació territorial al Baix Llobregat de la Cambra

Guilera compta amb una llarga trajectòria en el sector industrial i associatiu del Baix Llobregatmolt lligada a l’automoció i els polígons de la comarca.

 

El Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona ha aprovat el nomenament de l’empresari Carles Guilera com a president de la Cambra de Comerç de Barcelona al Baix Llobregat, càrrec que ja ocupava en l’anterior mandat i que repetirà. La corporació presidida per Josep Santacreu ha fet efectiva la seva reelecció en un ple ordinari celebrat a La Llotja de Mar. 

Enginyer industrial especialitzat en maquines elèctriques i electrònica industrial, Guilera ha estat vinculat a diferents organitzacions industrials del territori, moltes d’elles del sector de l’automoció. A tall d’exemple, és membre fundador del Light Mobility Cluster, vocal de la comissió de comerç exterior de SERNAUTO, l’associació espanyola de proveïdors d’automoció, i forma part de diferents comitès tècnics de normalització d’automoció en entitats nacionals i internacionals com l’UNE, l’ISO, CEN i CENELEC 

Carles Guilera és el CEO de GUILERA,S.A. fabricant d’equips  electrònics per automoció i soci fundador d’ADILEC, empresa dedicada a la provisió de sistemes de comunicació i seguretat per fibra òptica i presideix diferents empreses dedicades a la fabricació de components i equips electrònics. També és president de l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial Riera del Molí de Molins de Rei i vicepresident de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC).  

L’elecció de Carles Guilera dona continuïtat a un mandat que es va iniciar el 2003. El president de la territorial, que en aquest darrer mandat va rebre la medalla d’Honor de la corporació, designarà en les properes setmanes als empresaris i empresàries que integraran el nou consell territorial.