Festa Major d'Hivern

A l’hivern, al voltant del 20 de gener, dia de Sant Sebastià, celebrem la Festa Major, que omple la ciutat d’activitats lúdiques i culturals per a tots els públics. Si consulteu l'agenda de cada edició,  podeu trobar-hi interessants propostes com les actuacions musicals o els balls populars.

DESÈ ANIVERSARI DE NARRACANS

Un any més, el festival de narració oral "Narracans" serà l'activitat que obrirà la celebració, sent una de les activitats més tradicionals de la Festa Major d'Hivern. Tanmateix, enguany se celebra la desena edició, així que per gaudir d'aquesta dècada es farà un format especial a partir de 14 anys, on els i les narradores explicaran històries que et sorprendran.

LES ENTITATS MOUEN LA FESTA

Les entitats populars tenen un gran protagonisme en aquesta cita. La Colla del Mamut organitza un cercavila nocturn i un altre dïurn per la ciutat amb el Mamut i la Mamuteta per festejar amb els veïns i veïnes de la ciutat aquesta festa hivernal. A part, els grallers, diables, Raíces de Andalucía, percussió amb Sankofa, sardanistes i coral La Lira també actuaran la nit del divendres 19 de gener.

Enguany, però, la gran novetat és l'aniversari de la Biblioteca de Viladecans, que aquest 2024 fa un quart de segle. Per celebrar-ho, el matí del dissabte 20 de gener hi haurà jocs familiars de fusta i concert i taller de pintacares al parc de Can Xic