Els Amvaixador(e)s es tornen a reunir per parlar sobre el futur de la ciutat

Les bones tradicions estan per seguir-les, i com ja és habitual, els Amvaixadors i Amvaixadores de Viladecans van tornar a reunir-se per fer balanç de la ciutat i comentar els aspectes locals més destacats. La cita, celebrada el dimecres 21 de juny, va tenir lloc a la Sala Createca i va servir per fer una actualització del relat de ciutat enfocant-lo en la Viladecans 2030 i l'estrategia de ciutat. En aquest cas, els i les protagonistes van enumerar quins eren els aspectes i els elements claus de la ciutat per continuar avançant en el futur en comunió amb l'Estratègia 2030.

Per altra banda, el dilluns 26 de juny es va celebrar al Museu de Ca n'Amat el tradicional acte d'estiu dels Amvaixadors i Amvaixadores, que va comptar amb membres del govern municipal i també amb l'alcalde Carles Ruiz, que va parlar del nou mandat que comença i els nous reptes i projectes que es presenten en aquesta etapa. Després de les vacances, el grup començarà a realitzar reunions online amb un altre grup d'Amvaixadors i Amvaixadores de Finlàndia.

Els Amvaixador(e)s de Viladecans són un grup de personalitats locals que per la seva activitat laboral i la seva estima a la ciutat la projecten i la posen en valor allà on van. Actualment, el grup el formen vint-i-quatre persones relacionades amb el món de l'esport, el comerç, la comunicació o la ciència.