Portes Obertes per a donar a conèixer l'oferta de turisme escolar del Baix Llobregat

Els dies 7, 8 i 9 de juliol, els principals atractius culturals, patrimonials i naturals amb oferta d’activitats per a escoles obren les seves portes al personal educatiu, amb l’objectiu que puguin planificar les activitats escolars per al curs vinent. Durant aquests dies, les entrades i activitats són gratuïtes pels membres dels equips docents d’escoles i instituts, que poden anar acompanyats per la seva família (màxim un acompanyant i dos infants).

Amb aquesta acció, que s’emmarca dins del pla de dinamització de Turisme Escolar del Baix Llobregat del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal del Baix Llobregat, es facilita a la comunitat educativa la possibilitat de conèixer de primera mà la gran diversitat de patrimoni i activitats que atresora la comarca especialment per als escolars de totes les edats i nivells educatius.

I és que, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat considera al sector educatiu com un dels públics prioritaris per a l'oferta de la comarca. És per aquest motiu, que a més d'aquesta acció, l'entitat edita anualment el Programa d’Activitats Educatives del Baix Llobregat en versió online, amb més de 300 activitats per organitzar sortides escolars, esdevenint una eina clau per la dinamització de la comarca.