Digital Talent, un nou espai per guanyar competències digitals

El servei Digital Talent suma un espai d'atenció presencial a la seva oferta de formació en línia gratuïta que es va iniciar el passat juny. 

Digital Talent està dirigit per a persones en situació d’atur o en recerca de feina perquè puguin adquirir competències que les ajudin a ampliar les seves oportunitats d’inserció laboral. 

El nou espai físic està pensat per a les persones que no se sentin còmodes realitzant l’aprenentatge des de casa. Es tracta d’una sala amb dotze ordinadors amb els quals s’accedeix a una plataforma de continguts per adquirir competències digitals, amb el suport docent, cada persona al seu ritme i durant l’horari que els hi vagi millor: de dilluns a divendres de 09:30 a 13:30 h i els dilluns i dimecres, de 15:30 a 17:30h. 

D’ençà que es va posar en marxa el passat juny Digital Talent ha comptat amb 847 usuaris. Existeixen 352 accions formatives acreditatives sobre ofimàtica, anglès, habilitats personals i professionalitzades, a més a més, ajuden a preparar les proves de nivell tecnològic ACTIC.