Arriba el SuperMes al Baix Llobregat, tot el mes d'abril ple de propostes familiars amb descomptes

Ja és aquí el SuperMes del Baix Llobregat, la campanya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, que proposa durant tot el mes d’abril, activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a la comarca amb descomptes especials.

Entre les activitats del SuperMes d’enguany, cal destacar les propostes que inclouen importants descomptes i promocions per a visitar i descobrir els principals atractius turístics de la comarca, com ara les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el CRAM, els Museus de Martorell, el Canal Olímpic de Castelldefels, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

Per a gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web www.elsupermes.cat i activar les promocions.

El SuperMes és una campanya creada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, òrgan adscrit al Consell Comarcal del Baix Llobregat, i compta amb una gran implicació del sector públic i del sector privat de la comarca, amb l'objectiu de continuar consolidant la seva aposta pel turisme familiar. 

 

#TurismeBaixLlobregat #BaixLlobregat #aunsaltdeBarcelona