La Rua de Carnestoltes fa moure l'esquelet a tothom

La Gran Rua de Carnestoltes ha omplert els carrers de Viladecans de carrosses, disfresses, colors i extravagàncies típiques de carnaval. Un total de 2.100 participants, repartits en 24 carrosses i set grups ciutadans han participat enguany a la desfilada del Rei Carnestoltes. Però no només els viladecanencs i viladecanenques que han participat en la rua s'ho han passat bé, el públic també ha gaudit de l'espectacle.

La desfilada ha recorregut diversos carrers de la ciutat fins a arribar al parc del Torrent Ballester en què s'ha celebrat el lliurament de premis. L'alt nivell de les disfresses i les coreografies, per la bona implicació de tothom, ha complicat la decisió del jurat que ha estat molt ajustada. El premi a la comparsa més sostenible ha estat per l'AMPA Escola Pau Casals i a la carrossa sostenible a l'AFA Escola Mediterrània. Pel que fa el premi a la millor comparsa, en primer lloc i guanyadors de la modalitat de comparses de la Rua de Carnestoltes 2023 ha estat l'AMPA Escola Marta Mata, en segon lloc, el premi a la millor comparsa ha estat per l'AMPA Col·legi Sant Gabriel i en tercer lloc, per l'AMPA Escola Montserratina. Finalment, en la modalitat de carrosses, el primer premi ha estat per l'AMPA Col·legi Sagrada Família, en segon lloc, l'AMPA Escola El Garrofer, i en tercer lloc, el premi a la millor carrossa ha estat per l'esplai Llumvi. 

Com a novetat d'enguany, a més dels tres punts accessibles que s'han habilitat a l'inici, a la meitat i al final del recorregut de la rua per a persones amb diversitat funcional, el dj MARKCLARKDJ s'ha encarregat de la sessió musical amb els millors èxits del moment al mateix Parc del Torrent Ballester després de la Rua de Carnestoltes i fins que el cos aguanti.