Tornen els cupons de descomptes per a descobrir i visitar el Baix Llobregat en família

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reactiva el programa que promou escapades arreu de la comarca a preus molt assequibles o gratuïtes.

I és que, els cupons amb descomptes permeten a les famílies visitar aquells punts d’interès turístic del Baix Llobregat que encara no coneixen o que volen redescobrir, i fer-ho a uns preus únics.

A més, les famílies poden gaudir del 2x1 per la compra d'una entrada general si visiten Catalunya en Miniatura, o els Museus de Sant Boi (entrada gratuïta a menors de 12 anys).

Els cupons amb descomptes es poden sol·licitar al web www.turismebaixllobregat.com/cupons. Només s’ha d’omplir el formulari i triar una opció per rebre el cupó de descomptes a casa o per descarregar-lo online. En aquest últim cas, els cupons s’han d'imprimir o mostrar des del mòbil a cada establiment.

 

<p style="margin: 0px 0px 1.5em; padding: 0px; border: 0px; font-family: " lucida="" sans="" unicode",="" "lucida="" grande",="" sans",="" verdana,="" arial,="" sans-serif;="" vertical-align:="" baseline;="" background-color:="" rgb(255,="" 255,="" 255);"="">