Arriba el Carnestoltes amb la Rua més inclusiva

Del 16 al 22 de febrer donem la benvinguda a la setmana més esbojarrada de l'any amb el Carnestoltes 2023! Una festivitat carregada d'activitats i novetats amb un Carnaval més participatiu i inclusiu per gaudir amb la família i les amistats.

En aquest sentit, ens espera un programa trepidant. Des de l'arribada del Rei Carnestoltes, la Rua que arriba amb novetats, el Ball de la Tornaboda i el Patatuf i el final de Festa, el dimecres de Cendra, amb el comiat del Rei Carnesoltes i sardinada popular. 

A Viladecans, l'acte més esperat és la Rua de Carnestoltes, que transforma l’espai públic en un escenari teatral on circulen centenars de participants i desenes de comparses. La rua esdevé per unes hores un aparador de la vitalitat del municipi, fonamentant l’art efímer, la participació ciutadana i la implicació de les associacions i col·lectius ciutadans.

Com a principal novetat d'enguany, s'han habilitat i senyalitzat tres punts accessibles per a persones amb diversitat funcional, a l'inici del recorregut (carrer d'amposta-Casé), a meitat del recorregut (rambla Modolell, 1 amb carretera de Barcelona) i al final del recorregut (instal·lació d'una plataforma accessible al parc del Torrent Ballester). A tots ells es pot accedir amb un únic acompanyant des de 15 minuts abans de l'inici de la Rua. No s'ha de fer cap tipus de reserva, però si necessites més informació, pots acudir en persona al Casal de Barri La Unió o fer-ho a  través d'un missatge de WhatsApp al telèfon 661 87 39 42 o al correu electrònic viladecansemcuida@viladecans.cat.