Reconeixement a un establiment Centenari

La FIHRT, en el marc del Sopar de celebració dels seus 30 Anys d'existència, Homenatja Inma Bòria i l'Hotel-Restaurant La Llansola de la Ràpita, de la seva propietat, pels seus 100 Anys d'existència, i l'esforç i superació constants de la familia, per a tirar endavant aquest establimenht centenari.


A principis del segle XX Fernando Llansola va arribar a Sant Carles de la Ràpita des d’Ulldecona per treballar de barber. Les voltes de la vida el van portar a obrir, juntament amb la seva dona Lluïsa Ollé, una fonda al Carrer Sant Isidre 43, que cent anys més tard continuaria tirant endavant la família amb il·lusió i tradició i que seria un referent culinari del municipi.

La història del Llansola comença el 1921 amb una fonda de 40 habitacions que disposava d’aigua corrent, tant calenta com gelada i un restaurant.

L’Inma Boria, és neta del fundador i tercera generació a càrrec de l’empresa. Ella, juntament amb Pedro Ferreres, se n’encarreguen actualment de l’Hotel-Restaurant amb l’ajuda de la seva filla Xose Ferreres. La seva feina al capdavant de l’establiment centenari es resumeix en la feina ben feta i sempre al costat de l’experiència i la tradició.

Avui Inma Bòria és la Presidenta de presidenta del Col·lectiu de Cuina La Ràpita- Delta de l'Ebre i Vicepresidenta de la FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTALERIA, RESTAURACIÓ I TURISME DE TERRES DE L’EBRE, FIHRT-TERRES DE L’EBRE.

El nostre més sentit Homenatge.

Qui millor que Antoni Cañete, President de PIMEC, per entregar-li aquest Reconeixement a Inma Bòria. Enhorabona!!