El Baix Llobregat 'Som el teu estiu'

Per a conèixer tota l’oferta de propostes, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha posat en marxa el web www.somelteuestiu.cat.

Per a les persones més curioses, el Baix Llobregat ofereix rutes per coves i mines, com les de Montserrat a Collbató o el Parc Arqueològic Mines de Gavà; recorreguts per termes romanes, o per l’obra més autèntica d’Antoni Gaudí a la Colònia Güell; descobrir el passat pirata de Castelldefels al seu castell i al centre d’interpretació Piratia; passar el dia en família a Catalunya en Miniatura; o descobrir edificis emblemàtics de Jujol com la Torre de la Creu o la masia Can Negre en realitat augmentada.

A qui li agradi l'esport pot triar entre les nombroses rutes de muntanya per fer a peu o en bicicleta i visitar els Set Balcons de Montserrat, set miradors naturals i panoràmics de la muntanya màgica que la contemplen des d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires. Aquests miradors són la proposta perfecta per a qui vulgui endinsar-se en la natura i gaudir de l’aire lliure i de les vistes panoràmiques.

La campanya turística “Som el teu estiu” dona a conèixer i promociona els principals atractius de la comarca per a gaudir durant l’estiu, amb l'objectiu d'incrementar la notorietat i posicionament del territori, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes del Baix Llobregat.


#SomElTeuEstiu  #TurismeBaixLlobregat  #BaixLlobregat

 

<h3 style="margin: 1.6em 0px 1em; padding: 0px; border: 0px; font-weight: normal; font-size: 1.5em; font-family: " lucida="" sans",="" "lucida="" grande",="" sans="" unicode",="" sans-serif;="" vertical-align:="" baseline;="" color:="" rgb(17,="" 17,="" 17);="" line-height:="" 1.3em;="" background-color:="" rgb(255,="" 255,="" 255);"="">www.somelteuestiu.cat