Campanya conjunta de promoció i dinamització del comerç, els serveis i la restauració de les ciutats del Delta del Llobregat

Els ajuntaments de Castelldefels, Gavà, El Prat, Sant Boi i Viladecans engeguen una acció que vol donar visibilitat i fomentar les característiques dels establiments locals (tracte excel·lent amb la clientela, proximitat, sostenibilitat, etc)

Amb el lema “Compra local, compra al Delta”, els ajuntaments de Castelldefels, Gavà, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Viladecans tiren endavant una campanya conjunta per promocionar i dinamitzar el comerç, els serveis i la restauració dels municipis del Delta del Llobregat. És una acció que se suma a les que, des de fa anys, treballen de forma conjunta els ajuntaments de les ciutats del Delta, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Amb l’objectiu de promoure la varietat i la qualitat dels comerços, serveis i establiments de restauració de la zona del Delta del Llobregat, aquesta iniciativa busca visibilitzar i fomentar les característiques del establiments locals: tracte excel·lent amb la clientela, proximitat i sostenibilitat entre d’altres.

La campanya vol mostrar la gran diversitat, amb més de 8.000 establiments, existent a les 5 ciutats del Delta del Llobregat. L’objectiu és conscienciar les persones residents als cinc municipis sobre la importància de donar suport als negocis locals i de participar en la construcció d'una comunitat més forta i unida.

A través de la difusió de diversos materials audiovisuals, es mostren imatges de les cinc ciutats, destacant els moments de compra, socialització i el tracte proper i personalitzat que ofereixen els professionals dels comerços, serveis i restauració local.

El passat mes de desembre, es van unir forces per promocionar conjuntament les diferents fires que es realitzen a les cinc ciutats.