El Consorci de Turisme del Baix Llobregat renova el segell Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere 2024

 
El segell, impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona amb el suport dels consorcis turístics comarcals, reconeix a través de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), les empreses, serveis i destinacions que mostren un compromís per a la sostenibilitat i compleixen els requisits del seu manual de bones pràctiques, centrats en àmbits de canvi climàtic, medi ambient, social, economia i cultura. Aquest any, de fet, són 90 empreses les que han obtingut el segell, de les quals 7 l’han rebut per primera vegada, i 83 l'han renovat.
 
Es tracta d’un programa que implanta una metodologia per a garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics d'una destinació, públics i privats. Aquest sistema promou la gestió sostenible de les empreses i entitats turístiques del territori de manera conjunta amb els diferents actors turístics de la destinació.
I és que, un dels principals objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides integrats en l'Agenda 2030 és perfeccionar la gestió sostenible, assumint els compromisos de millora contínua en tots els àmbits de la sostenibilitat: social, econòmic, cultural i ambiental, així com la satisfacció de la població, dels turistes i dels visitants, i l'aposta per un model de turisme responsable, ambientalment sostenible, socialment inclusiu i universalment accessible.
Més informació:
Tel. 93 685 24 00 Ext. 551

 

<div style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: " lucida="" sans="" unicode",="" "lucida="" grande",="" sans",="" verdana,="" arial,="" sans-serif;="" vertical-align:="" baseline;="" background-color:="" rgb(255,="" 255,="" 255);"="">turisme@elbaixllobregat.cat