Nadales amb lletres "reciclades" per conscienciar sobre la gestió de residus

Nadal és l'època de l'any en què es generen més residus, que provenen dels dinars o sopars en família, de papers de regals desembolicats o d'ampolles en celebracions festives. Per conscienciar sobre una millor gestió d'aquests residus, l'Àrea Metropolitana de Barcelona impulsa a diferents ciutats de la zona (entre elles, Viladecans) una acció teatralitzada perquè les famílies coneguin més sobre el reciclatge i reduir així l'impacte dels residus.

A Viladecans, aquesta representació es podrà veure el divendres 29 de desembre de 17.30 a 19.30 h al llarg del carrer doctor Reig, un punt estratègic per l'eix comercial de la ciutat. En ella, un grup teatralitzat adaptarà nadales amb lletres que conviden a reciclar i a conscienciar sobre la importància de separar correctament els residus. De fet, és una de les accions de la campanya ambiental “Fem sortir els colors del gris” de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en la qual participa la nostra ciutat.

Aquesta representació serà la penúltima de la mitja dotzena que s'han programat a Viladecans. Les quatre anteriors han tingut lloc a l'Outlet de Viladecans i a la Fira de Nadal el cap de setmana del 16 de desembre. Després de la de l'eix comercial, l'última, el 2 de gener de 2024, tornarà a ser a l'Outlet de Viladecans.