Els Reis d'Orient, preparats per arribar a Viladecans encara que plogui

Res no aturarà la màgia dels Reis d'Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran aquest divendres a Viladecans, sembla que carregats també amb pluja, un dels regals més necessaris per la situació de sequera actual. Però tot i la previsió de possible pluja, tothom podrà gaudir dels Reis. Tot està preparat per rebre'ls tal com estava previst, a les 18 hores davant d'Atrium, i posteriorment encetar la tradicional Cavalcada pels carrers de la ciutat, que es farà si la pluja es fluixa. Així que és bo no oblidar els paraigües casa. Tot i això, el seguici que acompanya a ses Majestats podria ser més reduït perquè alguns elements no es poden mullar. En cas de pluja forta a l'hora de la benvinguda, o més tard durant el recorregut, els Reis es dirigiran a l'interior d'Atrium Viladecans, on faran una recepció als infants per veure'ls i rebre les seves cartes. Així que, a més del paraigües, avui no cal oblidar les cartes, per si s'han mullat les que els petits i petits ja van entregar al Magatzem Reial. L'Ajuntament informarà de qualsevol novetat a les seves xarxes socials durant la mateixa tarda.

Fins a la previsió de pluja, la principal novetat d’enguany era que tant Ses Majestats com els patges i patgesses reials tornaran a repartir fins a una tona de caramels sense gluten des de les seves carrosses, en un recorregut que repetirà el mateix trajecte de sempre començant des del Teatre Atrium. Només canvia el tram de la rambla Modolell, que es trasllada a l’avinguda de Francesc Macià. Les acadèmies de ball La Plataforma i Anna Dansa, a part de Sierra Norte, ASDIVI i la coordinadora d’entitats El Mamut de Viladecans, amb el Mamut i la Mamuteta, acompanyaran Ses Majestats durant la Cavalcada.

Abans, però, una espectacle de llums làser de colors al davant d’Atrium amenitzarà l’espera, seguit d’un altre show a càrrec de la companyia internacional de hip-hop Brados BrosSerà en aquest show on, a més, es faci entrega a l’alcalde Carles Ruiz de la clau màgica que obre totes les portes de la ciutat.

LA IL·LUSIÓ S'EMMAGATZEMA A CÚBIC

Encantats amb l'experiència dels darrers anys, Ses Majestats tornaran a convertir Cúbic en el centre neuràlgic de la seva activitat en els dies previs a la Cavalcada. Serà a aquest edifici municipal on hi tornaran a instal·lar el Magatzem Reial del 2 al 4 de gener, de 18 a 21 hores. Les famílies tindran ocasió de fer un cop d’ull a com l’equip dels Reis, format pel Sereno Isidro i els carters i carteres reials, treballen de valent perquè ni un sol regal es quedi sense entregar. Els nens i nenes, a més, podran fer-los-hi entrega de la seva carta, abans del recorregut que els portarà a veure com es prepara tot, des de la lectura de les cartes fins al moment en què els seus desitjos es fan realitat. Les entrades per al Magatzem es poden adquirir a atriumviladecans.com al preu d’1 €, la recaptació del qual es destinarà íntegrament a fins solidaris.

També al preu d’1 €, les famílies podran accedir al Taller Reial, que és novetat d'aquest any. Instal·lat també a Cúbic, consisteix en un espai on els més petits i petites de la cosa podran posar a prova la seva creativitat i psicomotricitat amb jocs i activitats d’allò més diversos. Es podrà trobar del 2 al 4 de gener, de 10 a 13 hores. Les entrades es podran adquirir a Cúbic mateix.