Climathon Viladecans 2023

 

El pròxim dissabte 28 d’octubre es farà la primera Climathon Viladecans 2023 a l’Edifici Cubic.

Es tracta d’un moviment global impulsat per EIT ClimateKIC, una comunitat de coneixement e innovació que treballa per tindre una societat sense emissions de carboni resilient al clima per prendre mesures en contra del canvi climàtic.

Aquest hackathon busca inspirar, connectar i donar suport als agents de canvi local que estan compromesos amb l’acceleració de la transició fins a una societat resilent al clima sense emissions de carboni, reunint  a persones amb inquietuds similars.

Climathon 2023 reunirà vuit ciutats espanyoles: Cartagena, Eibar, Les Palmes de Gran Canària, Madrit, Múrcia, Sevilla, València i Viladecans per trobar solucions innovadores i creatives que abordin el fenomen de les illes de calor a les ciutats. 

Les activitats que es realitzaran, tindran una duració de 12 hores, on els joves de Viladecans que tinguin entre 17 i 25 anys, podran idear i conceptualitzar una solució al repte proposat.

Es valorarà positivament als joves que disposin d’habilitats tècniques i creatives (programació, disseny, màrqueting…), que busquen contactes, reconeixement i que siguin emprenedors.

Un jurat avaluarà el treball fet durant el dia, l’esforç dels participants i la retroalimentació sobre les propostes. També s’obrirà una ronda de preguntes per aclarir dubtes de les solucions donades per cada grup.

Només per participar, es regalarà un any d’AMBici. mentre que l’equip guanyador obtindrà una bici urbana per a cada membre de l’equip.

Comparteix amb qui creguis que pugui estar interessat en participar al Climathon 2023 i que pugui mostrar el seu potencial creatiu!

 


 

 

INSCRIPCIONS