Nou Fòrum de l'Ocupació per crèixer professionalment

Amb la voluntat d'ajudar en la recerca de feina i el creixement professional, l'Ajuntament celebrarà el proper 18 d'octubre al Cúbic el primer Fòrum de l'Ocupació. Es tracta d'un espai pensat perquè cada persona tingui l'oportunitat de guiar el seu camí laboral cap al millor rumb: des d'enfocar les habilitats personals o dominar les eines per conquerir l'èxit professional fins a conèixer millor el mercat laboral actual i el que demanda.

La cita està pensada per a estudiants, persones en situació d'atur, persones que volen canviar de feina o persones que volen estar ben preparades per si sorgeix una situació de canvi laboral.

El fòrum disposarà de diferents espais que tractaran tots els aspectes de la recerca de feina: des de la capacitació personal, amb orientació persoanlitzada i tallers, fins a la intermediació laboral, amb ofertes en marxa en empreses i en el mateis Ajuntament, passant per xerrades per conèixer algunes de les oportunitats del mercat de treball. A més, el centre municipal Can Calderon mostrarà la seva oferta de suport a l'ocupació.

Les orientacions exprés i els tallers tenen places limitades i s'han de reservar prèviament per Internet. També per participar als processos de selecció caldrà fer inscripció prèvia abans del 30 de setembre. Les autocandidatures, les taules rodones i les ponències estaran obertes a tothom durant la jornada. En cas de restricció d'aforament es prioritzarà l'accés de les persones inscrites.