Gaudeix l'estiu al Baix Llobregat amb més de cent activitats

Són més de 100 plans per a un estiu especial i inoblidable. La comarca ofereix propostes tan variades com ara rutes de muntanya a peu o en bicicleta; espais naturals on practicar esports d’aventura que faran pujar l’adrenalina; experiències gastronòmiques úniques visitant un celler, fent un esmorzar de pagès o entaulant-se en un dels restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta, per tastar els plats que els xefs elaboren amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat; gaudir de les platges amb unes postes de sol espectaculars als xiringuitos i beach clubs, o practicant activitats aquàtiques per a tots els gustos i totes les edats, com el  kayac, el paddle surf o el windsurf, entre moltes altres.

I per a qui busca relax, el Baix Llobregat atresora allotjaments per a gaudir tranquil·lament d’una escapada tant al costat de la platja per sentir la brisa del mar, o en plena natura. Allotjaments amb piscina, servei de restaurant o amb zona amb spa per relaxar-se després d’un dia d’activitats.

La campanya turística “Som el teu estiu”, impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, òrgan adscrit al Consell Comarcal del Baix Llobregat, dona a conèixer i promociona un any més els principals atractius de la comarca per a gaudir durant l’estiu, amb l'objectiu d'incrementar la notorietat i posicionament del territori, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes, i impulsar aquesta important activitat econòmica del Baix Llobregat.

#SomElTeuEstiu  #TurismeBaixLlobregat  #BaixLlobregat

 

<h3 style="margin: 1.6em 0px 1em; padding: 0px; border: 0px; font-weight: normal; font-size: 1.5em; font-family: " lucida="" sans",="" "lucida="" grande",="" sans="" unicode",="" sans-serif;="" vertical-align:="" baseline;="" color:="" rgb(17,="" 17,="" 17);="" line-height:="" 1.3em;="" background-color:="" rgb(255,="" 255,="" 255);"="">www.somelteuestiu.cat