En marxa la Fira de Sant Isidre i la Mostra d'Entitats

La 52a Fira de Sant Isidre i la 21a Mostra d’Entitats han obert aquest matí les seves portes sota el lema "Arrelats al futur". Al llarg del cap de setmana tothom qui ho desitgi podrà gaudir de les activitats i expositors que es troben entre el Cúbic, el passeig de la Marina i el parc de la Marina.L’agricultura està en l’ADN de Viladecans i així es mostra la Fira.

L’estand municipal convida a descobrir cap a on avança una activitat com l’agricultura mitjançant diferents activitats i tallers. Segons l’alcalde Carles Ruiz “quan parlem de pagesia moltes vegades pensem en tradició i passat però també és futur i és així com ho explica l'estand municipal. L'agricultura és una activitat econòmica molt important i més en el context actual de crisi econòmica i alimentària, per això volem productes de quilòmetre 0".

La vessant més tradicional es mostra a l’exposició de paneres, on es poden veure una vintena de creacions artístiques fetes a base de verdures, hortalisses i gra, i al Mercat de Pagès. Segons el president de la Cooperativa, Carles Faura, “aquesta és una oportunitat per mostrar com continuem treballant la terra incansablement per oferir productes de proximitat. Per a la nostra activitat és un repte i una necessitat fomentar el hub agrolimentari amb Gavà i Sant Boi".

El present de l’agricultura també pren forma de tapes a l’espai gastronòmic Tasta Viladecans, organitzat pel Gremi d’Hostaleria. Aquesta entitat de restauració de la ciutat també transmetrà la passió pels productes de km 0 a través de diversos tallers i showcookings.
Com en altres ocasions la Fira també serveix d’aparador dels comerços i les empreses locals, que tornen a oferir espais temàtics i desfilades de moda, a més de concursos de vals de descompte de la mà de Xarxa Comercial i la plataforma de venda online Compra 08840.

Les associacions també són protagonistes d’aquest cap de setmana a la Mostra d’Entitats, una cita on el teixit social es reivindica com una orquestra ben afinada. En aquesta 21ª edició hi participen 53 associacions amb expositor o activitats i seran protagonistes del Repte de Sant Isidre, al qual s’hi pot sumar tothom qui ho vulgui per tocar una melodia i aconseguir un #UnRepteBenSonat.