El Baix Llobregat ja compta amb 90 empreses i entitats distingides amb el compromís de Sostenibilitat Turística Biosphere i 110 Punts d'Informació Turística

Avui dilluns 13 de març, s’ha celebrat al Castell de Castelldefels l’acte de lliurament dels distintius Compromís de Sostenibilitat Biosphere i dels segells Punt d’Informació Turística (PIT) a les 42 empreses i entitats del Baix Llobregat que els han obtingut per primera vegada. A l’acte d’entrega han assistit la presidenta del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal del Baix Llobregat, la Sra. Eva M. Martínez Morales; la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels, la Sra. Eva López; el Cap de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona, el Sr. Xavier Font; i la Sra. Estefania Parra, membre del Consell de la Cambra de Comerç de Barcelona del Baix Llobregat.

D’altra banda, el segell PIT l’han aconseguit enguany 20 empreses o entitats de la comarca per primera vegada. En total ja són 110 els equipaments públics o privats que formen part del programa PIT al Baix Llobregat. Es tracta d'establiments, tant públics com privats, que tenen contacte directe amb visitants i que funcionen com a complement de les oficines de turisme. Totes aporten calidesa i un tracte proper i humà als i les visitants a molts punts de la comarca. Un servei, doncs, que a més de crear i reforçar el teixit local contribueix a donar a conèixer l’oferta turística del Baix Llobregat.

Dos ajuntaments i tres mercats municipals, amb distintiu Biosphere

Així mateix, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat també ha renovat enguany el distintiu, en la seva aposta per un desenvolupament de l’activitat turística a la comarca a través d’una estratègia de turisme sostenible.

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona impulsen aquest reconeixement des de l’any 2017, en col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, òrgan adscrit al Consell Comarcal del Baix Llobregat, encarregat de la gestió i de la seva implementació a la comarca. 

Els nous Punts d’Informació Turística

El programa PIT es va posar en marxa l’any 2016, i està impulsat per la Diputació de Barcelona i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, amb l'objectiu d'ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca.

 

 

 

<p style="margin: 0px 0px 1.5em; padding: 0px; border: 0px; font-family: " lucida="" sans="" unicode",="" "lucida="" grande",="" sans",="" verdana,="" arial,="" sans-serif;="" vertical-align:="" baseline;="" background-color:="" rgb(255,="" 255,="" 255);"="">Aquí podeu trobar més imatges de l'acte https://nuvol.elbaixllobregat.cat/index.php/s/MdKX64fC9rpqbCy