Viladecans inaugura el circuit esportiu de proximitat a la Torre Roja

El diputat d’Esports de la Diputació, David Escudé, i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, han inaugurat, aquest dilluns, el circuit esportiu de proximitat a la Torre Roja de Viladecans, que és un espai a l’aire lliure destinat a la pràctica de l’activitat física de la ciutadania del municipi. El circuit compta amb un recorregut de 6 km.

Escudé ha posat en valor la feina de la Diputació a l’hora de donar suport als municipis de la província  en l’àmbit esportiu i ha recordat que la missió de la corporació és la d’estar al costat de ciutats com la de Viladecans «que ha apostat, des de fa molts anys, per l’esport». Del projecte, a més d’explicar que el suport de la Diputació ha permès instal·lar la senyalització del circuit, ha recalcat que accions com aquesta promouen la pràctica esportiva de la població.

D’altra banda, Ruiz ha ressaltat que «Viladecans té el projecte d’ampliar el parc de la Torre Roja, que serà un parc de 30 hectàrees i un parc esportiu», a més d’afavorir l’esport individual i facilitar que «les persones que volen passejar, que volen córrer, que volen fer activitats dins del parc puguin utilitzar aquests espais».

El circuit esportiu de proximitat uneix el Parc de la Torre Roja, que ja compta amb diverses instal·lacions esportives municipals, amb la muntanya de Sant Ramon. El circuit inaugurat a Viladecans forma part del projecte de creació de ‘Circuits Esportius de Proximitat’ que impulsa la Diputació en col·laboració amb els governs locals de la província.

El suport de la Diputació s’ha concretat mitjançant la redacció del projecte de creació del circuit esportiu de proximitat i en un suport econòmic de 20.000 € per a l’execució de les accions de millora previstes en l’estudi.