Més de 50 propostes per viure la màgia del Nadal al Baix Llobregat

El Baix Llobregat vol compartir la il·lusió del Nadal amb tothom. D’aquesta manera, al web esnadal.cat es troben activitats i propostes nadalenques per anar en família, per gaudir de la natura i l’esport, per assistir a espectacles, i per visitar indrets d’interès turístic. També tallers i propostes gastronòmiques, dinars i sopars en restaurants i ofertes d'estades en allotjaments.

Es presenta un mes de desembre molt animat al Baix Llobregat, des de la Fira Avícola de la Raça Prat (del 2 al 4 de desembre) i la Fira de la Puríssima de Sant Boi (del 6 al 8 de desembre), fins a una experiència única al parc de llums interactiu Lumagica, que ens submergeix en un món de màgia i diversió fins al 8 de gener a Catalunya en Miniatura, o el famós Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat amb un recorregut de 700 metres en plena natura.

Per gaudir en família, el web proposa un fantàstic viatge al cel del Nadal en el planetari del Castell de Cornellà, un recorregut de llums màgic pel Bosc Encantat de Gavà, i tallers de tota classe, des dels més tradicionals com cuinar galetes de Nadal, fins als més innovadors com les manualitats amb circuits elèctrics per crear decoracions lluminoses amb LEDs.

En l'àmbit gastronòmic, la campanya de Nadal proposa menús especials als restaurants de la comarca i també amb estades als diferents allotjaments.

En definitiva, un Nadal per a somiar i gaudir al Baix Llobregat, a un salt de Barcelona.

Per a més informació:

 

<p style="margin: 0px 0px 1.5em; padding: 0px; border: 0px; font-family: " lucida="" sans="" unicode",="" "lucida="" grande",="" sans",="" verdana,="" arial,="" sans-serif;="" vertical-align:="" baseline;="" background-color:="" rgb(255,="" 255,="" 255);"="">Consorci de Turisme del Baix Llobregat
turisme@elbaixllobregat.cat