El Nadal ja il·lumina els carrers de Viladecans

La tradicional il·luminació nadalenca ha arribat als carrers de Viladecans, el tret de sortida que indica l'entrada a la temporada més màgica de l'any, el Nadal.

Com cada any, el cercavila i el Sereno Isidre han iniciat el recorregut des de la plaça constitució, convidant als veïns i veïnes a festejar aquest moment tan especial. Al final del recorregut, a la plaça de la vila, l'alcalde Carles Ruiz ha donat el tret de sortida al Nadal amb l'encesa del tradicional arbre i les llums nadalenques.

La novetat d'aquest any ha estat un nou estil unificat de llums blanques, compost de 470 motius lluminosos, que ara ja brillen en les principals artèries comercials de la ciutat. El 3D és un altre estil que també predomina aquest any; boles de Nadal i motius nadalencs presideixen la ciutat, on els veïns i veïnes ja han començat a fer les primeres fotografies que quedaran pel record d'un Nadal molt especial.

Tot i ser unes dates molt importants per gaudir i estar en família, recordem que com cada any l'horari de les llums està reduït com anys anteriors acord a l'emergència climàtica. Les llums s'encendran cada dia a mesura que es comença a fer fosc (al voltant de les 18 h) i s'apagaran al voltant de les 22.30 aproximadament. Les llums compleixen uns requisits de respecte al medi ambient i eficiència energètica, il·luminant més, però consumint menys.

A la vegada que la ciutat s'emplena de llums i decoracions nadalenques, les viladecanenques i els viladecanencs podran començar a gaudir de recreacions dels tradicionals pessebres de Diorama que s'exposen en la Torre del Baró, així com diferents activitats al més pur estil nadalenc en diferents llocs de la ciutat.