El Gremi celebra els 30 Anys de la FIHRT a les Caves Freixenet

Sopar dels 30 Anys de la Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme, la FIHRT, celebrada a les Caves Freixenet.

Aquest passat diumenge, s'ha celebrat a Caves Freixenet el Sopar ofert per la FIHRT, tot celebrant els 30 Anys de l'Entitat.

Prèviament al Sopar, s'ha fet una visita a les Caves Freixenet, i s'han degustat un seguit d'aperitius a peu dret, gentilesa del Càtering Les Alzines, Vermouth Padró, fumats d'Everest Alta Gastronomia, Mallart Artesans Xarcuters i Freixenet.

El Sopar també ha comptat amb la col.laboració de Coca-Cola, Royal Bliss, REPSOL, Arròs Montsià, AFISA, Heineken, S&P ALimentación 2017, JM GESTI Distribucions

L'acte ha estat amenitzat per Enma Fernandez Band, un asidu de les nits estiuenques de L'Hospitalet de l'Infant.

L'Acte ha comptat amb la presència del President de PIMEC,  Antoni Cañete, la Presidenta de la Sectoriald e PIMEC TURISME, Isabel Galobardes, i la Presidenta de PIMEC Terres de l'Ebre, Eli Zapater, i ha estat conduït per la periodista Emma Aixalà.

Durant el Sopar s'han homenatjat els ex-Presidents de l'Entitat, Enric Gené, mort per la COVID l'any passat, i Pere Santos, així com a Inma Bòria, propietària de l'Hotel-Restaurant La Llansola, que enguanya cumpleix 100 anys d'existència, i a PIMEC, pel recolzament a la FIHRT en els darrers 20 anys.

El Sopar ha finalitzat amb un reconeixement als Gremis i Associacions fundadores de l'Entitat, i amb tots els representants dels Gremis i Associacions presents al Sopar, entre elles, el nostre Gremi.

RECONEIXEMENT ALS GREMIS FUNDADORS DE LA FIHRT

Tot i que era ja l’any 1981, quan alguns Gremis de fora de Barcelona, es reunien clandestinament, per queixar-se de la situació que els hi tocava viure per culpa de Barcelona, i la desconsideració de la Capital i l’Administració vers el Territori, no va ser fins l’abril de 1992, que alguns Gremis van decidir ajuntar-se i treballar plegats per tal de canviar les coses. Era el GIHR, una escissió de la Federació Provincial d’Hostaleria de Barcelona. Les coses avui no continuen millor, i el darrer Conveni Col·lectiu n’és un exemple: els hotelers de Lloret, de Barcelona, del Maresme i de Salou-Cambrils-La Pineda, fixen els salaris de la restauració i l’hostaleria d’arreu de Catalunya, sense veu ni vot del sector.  I ja n’hi ha prou. L’actual FIHRT es compromet a lluitar per aconseguir que es restableixi l’equilibri i que el Territori sigui escoltat.

El nostre reconeixement a:

GREMI D’HOTELERIA DEL BAGES, GREMI D’HOTELERIA I RESTAURACIÓ DE VILANOVA I LA GELTRÚ, GREMI COMARCAL D’HOSTALERIA I TURISME DE L’ALT PENEDÈS, GREMI EMPRESARIAL D’HOSTALERIA DE TERRASSA I COMARCA,  GREMI D’HOSTALERIA I TURISME DE L’ANOIA (GHITA), GREMI D’HOSTALERIA I TURISME DEL BAIX LLOBREGAT CENTRE-NORD,  GREMI COMARCAL D’HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL, GREMI D’HOSTALERIA I TURISME DEL VALLÈS OCCIDENTAL SUD I BARCELONÈS, ASSOCIACIO D’EMPRESARIS D’HOSTALERIA I TURISME DEL MOIANES i D’OSONA, ASSOCIACIO HOTELS VALLÈS ORIENTAL HVO I L’ASSOCIACIO D’HOSTALERIA I TURISME DEL BERGUEDÀ.

Moltes gràcies per celebrar amb nosaltres els 30 Anys de la FIHRT. Esperem que ens continueu acompanyant els propers anys