El Consell Comarcal del Baix Llobregat nou membre de la xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents

La xarxa de Destinacions Intel·ligents constitueix un punt de trobada i suport a les destinacions en el seu procés de transformació cap a un model de gestió intel·ligent, digital i un desenvolupament turístic més sostenible. Es tracta d'una de les actuacions clau per a aportar valor als destins, liderant des de la sostenibilitat el desenvolupament del sector turístic a través de la innovació i la tecnologia, promoure sinergies i transferència de coneixement maximitzant els beneficis de la metodologia.

La Xarxa DTI està constituïda per 610 membres, dels quals 437 són destinacions membres titulars, 79 són institucions, 91 empreses col·laboradores i 3 observatoris.

Els canvis d’hàbits turístics durant la pandèmia, i les noves tendències d'estil de vida i de consum, enfocades al turisme sostenible, ens han portat a un turisme que valora la natura, la cultura i el patrimoni, tot un perfil de qualitat que pot aprofitar el territori del Baix Llobregat, per crear nous productes turístics i convertir-se en un dels principals destins de l’entorn de Barcelona.