Un tercer Bo Vilawatt per afavorir el consum local

Els Bons Vilawatt són uns excel·lents aliats per promoure el consum local i l’estalvi de la ciutadania. Moltes persones ja han adquirit els dos bons als que tenien dret aquest any 2022 però ara poden aconseguir-ne un tercer de la mateixa manera que sempre: comprant a l’aplicació Vilawatt un Bo per 25 euros, que duplica el seu valor ja que es converteix en 50 Euros-Vilawatt.
 
Qui encara no hagi consumit cap Bo Vilawatt en tindrà tres a la seva disposició per comprar a millor preu als establiments de la ciutat que están adherits a la iniciativa.

Tots els Bons podran gastar-se fins el 30 de novembre de 2022, i a més, es podran fer servir Bons de fins a dues persones per a una mateixa compra. 

Enguany hi ha gent que ha pogut adquirir més bons.

Els bons de consum local es van posar en marxa al desembre del 2020 i en el seu primer any cada persona va poder adquirir-ne fins a quatre. A aquelles persones que no els van consumir abans d’acabar 2021 se’ls va retornar l’import pendent de gastar. A partir del maig del 2022, però, se’ls ha permès adquirir de manera extraordinària tants bons com van tenir pendents de gastar al 2021. Per tant, hi ha persones que, a més del dos bons ordinaris, abans de la creació d’aquest tercer bo ja n’han pogut adquirir d’altres. 

FACILITATS PER DONAR-SE D'ALTA DE LA MONEDA LOCAL

Per aconseguir un Bo, l’usuari o usuària només cal baixar-se l’app Vilawatt, donar-se d’alta (si encara no ho està) i recarregar un mínim de 25 euros. Fent la recàrrega, aquests 25 euros es converteixen a Euros-Vilawatt i amb ells ja es poden adquirir els Bons a través de la mateixa app. Els Euros-Vilawatt són euros legals en forma de moneda electrònica, avalats i supervisats pel Banc d'Espanya.