Es publiquen les noves mesures covid-19

l ball als banquets, continua una setmana més prohibit, malgrat la reobertura de l'oci nocturn

Avui s'ha publicat al DOGC la RESOLUCIÓ SLT/3150/2021, de 21 d'octubre, que estableix les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, en la línia de les modificacions de les quals us vam informar dimecres passat. 

La resolució informa de les mesures que es mantenen, si bé es continua flexibilitzant el règim d'aforaments. Així, s'aixeca la limitació de l'aforament en tots els equipaments esportius, tant en recintes oberts com en espais tancats, que es poden omplir fins al 100% de la capacitat, amb subjecció a mesures preventives especials en aquells equipaments que poden arribar concentrar més de 10.000 persones.

Les limitacions en l'aforament es mantenen en el sector de l'oci nocturn, en les activitats que es realitzen en espais interiors: en les activitats recreatives musicals subjectes a autorització o llicència, com també en les activitats recreatives musicals de caràcter extraordinari que es desenvolupen en altres espais que els corresponents a la llicència o autorització, integrades o no, en una altra activitat (parcs i fires d'atraccions, i festes majors, revetlles i festes populars) i que s'assimilen quant a la naturalesa de l'activitat, i es poden desenvolupar en les mateixes condicions, que les activitats recreatives musicals reglamentades. També es mantenen en els concerts, festivals musicals de tots els gèneres i altres esdeveniments culturals que es duguin a terme amb el públic dret i possibilitat de ball, en equipaments culturals o altres espais especialment habilitats tancats. En aquestes activitats l'aforament permès passa del 70 al 80%.

En totes aquestes activitats, es manté com a requisit d'accés la presentació del certificat emès per un servei públic de salut que acrediti alguna de les circumstàncies següents: que es disposa de la pauta vacunal completa contra la COVID-19, que es disposa d'una prova diagnòstica negativa COVID-19 PCR o test d'antígens amb una vigència determinada o que s'ha recuperat de la malaltia en els últims sis mesos.

 

Podeu consultar un resum de les mesures en aquest enllaç.