Oberta la convocatòria de l'ajut per a les persones afectades per un expedient de regulació temporal d'ocupació i a les persones amb contracte fix discontinu

Ja està oberta la la convocatòria per a l'any 2021 per a la concessió d'ajuts extraordinaris i d'emergència per a les persones físiques treballadores per compte d'altri, incloses les persones amb contracte fix discontinu, i les persones amb contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària. Recordem que per tal de beneficiar-se d’aquest ajut, cal haver presentat el formulari d’inscripció prèvia, tal com ja vam informar. El termini per presentar el formulari d'inscripció prèvia va finalitzar el 25 de febrer passat.

La presentació del formulari d'inscripció prèvia, que regula l'Ordre TSF/33/2021, de 5 de febrer, produeix els efectes de sol·licitud de l'ajut, per la qual cosa no s'ha de presentar cap sol·licitud addicional.

Les persones beneficiàries poden fer el seguiment de l'estat d'aquest tràmit a l'Àrea privada de la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya (https://web.gencat.cat/ca/tramits).

Pots consultar la publicació de la Resolució al DOGC.