52A FIRA DE SANT ISIDRE I 21A MOSTRA D'ENTITATS

A la Fira de Sant Isidre hi trobareu un clar protagonista: el producte de l'horta local! Serà l'estrella de les tapes de l'espai gastronòmic Tasta Viladecans, de tallers i showcookings, i per descomptat del Mercat de pagès, que tornarà a posar al nostre abast el bo i millor del que s'extreu del camps de la ciutat amb un lot de productes per només 5 €. 

TAPES AMB PRODUCTE KM0

El Gremi d'Hostaleria ens apropa una nova proposta per sorprendre els paladars més exigents. A l'espai gastronòmic Tasta Viladecans ubicat a la plaça de la Mediterrània diversos restaurants oferiran tapes amb els productes del Parc Agrari com a protagonistes. Entre ells, no podia faltar el Cherry de Viladecans, un fruit del camp amb distintiu local pel qual estan apostant amb força l'Ajuntament, Cooperativa i Gremi. Cada tapa va acompanyada de beguda i té un preu de 5 euros. Us animeu a tastar-les?

L'espai, a més, comptarà amb música en directe la nit del dissabte i el migdia del diumenge.

Taller de cuina

TALLERS I DEMOSTRACIONS

Un altre clàssic que torna són els tallers i les demostracions de cuina. Les famílies tindran l'oportunitat de gaudir creant una panera, fent galetes, preparant diverses receptes amb el Cherry de Viladecans i també els adults tindran les seves pròpies activitats: diverses demostracions de cuina i tastos de cervesa, gintònic i vermouth.

Els tallers es realitzaran al llarg del cap de setmana i necessiten inscripció prèvia a través d'aquest web.