Vueling inaugura la seva nova seu al Business Park

Vueling, la coneguda aerolínia de vols low cost, ha inaugurat la seva nova seu corporativa a Viladecans, al costat de representants de més de trenta organitzacions empresarials i socials. L'acte ha estat presidit per Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, i la ministra de Transports del Govern d'Espanya, Raquel Sánchez, tot comptant també amb l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, i el president i CEO de la companyia, Marco Sansavini. Així mateix, han assistit la consellera d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Mas, i el delegat del Govern, Carlos Prieto, entre d'altres autoritats

La inauguració de les noves oficines, amb seu al carrer de la Ciència del Viladecans Business Park, “suposa un pas més per a la companyia en el seu pla estratègic ‘Vueling Transform’, que té com a objectiu desenvolupar el potencial de l'aerolínia, guanyar competitivitat i preparar-la per als reptes de futur a través de 19 iniciatives de transformació”, ha assenyalat Sansavini. Amb més de 12.000 metres quadrats i els més alts estàndards mediambientals i de benestar, les noves oficines reuneixen més de 700 treballadors en un mateix edifici, garantint major cohesió i sinergies entre els equips. I és que la companyia uneix, per primera vegada, el centre d'operacions amb els hubs de formació, innovació i digitalització Vueling Tech.

També es troba la Vueling University, una iniciativa que té com a objectiu generar ús de futur i de qualitat en l'àmbit tecnològic de la mà d'organitzacions locals, creant oportunitats per al talent jove. El centre d'operacions, que incorpora l'última tecnologia, és el cor de l'operativa de la companyia des del qual es controlen –en temps real– els més de 200.000 vols a l'any, al voltant de 700 vols diaris en temporada alta, i una flota de 124 avions.

CLAU EN LA CONNECTIVITAT, LÍDER A BARCELONA I EL MERCAT DOMÈSTIC

Amb aquesta inauguració, Vueling reforça la seva aposta per Barcelona i el territori, on és líder en la seva base principal en l'aeroport de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, tot sent actualment l'aerolínia amb més volum de passatgers i operacions amb una quota del 42 %. També lidera el mercat domèstic transportant a 1 de cada 3 passatgers a Espanya. La companyia, que compta amb més de 4.200 empleats, és un actor crucial per a la dinamització directa i indirecta de l'economia catalana i espanyola, sent una de les principals empreses de Catalunya en facturació.