El Nadal ens sorprèn amb el millor regal cultural: el Festival al Carrer estrena edició per Nadal

El Nadal és aquella època de l'any en la qual els somnis i els desitjos es poden fer realitat. De moment, a la plaça de la Vila no caurà una bola gegant com a Times Square ni tampoc tindrem neu com a Lapònia, però del 27 al 30 de desembre viurem la màgia d'Al Carrer Nadal, una edició hivernal del festival referent d'arts al carrer organitzat cada any per l'Ajuntament. Aquesta edició se centrarà especialment en els petits i petites de les cases, perquè la seva il·lusió en aquestes dates no deixi de créixer. I és que hi haurà moltes propostes per deixar-los bocabadats: màgia, acrobàcies, malabars, clown, música, cercaviles...

Durant quatre dies se celebraran a la nostra ciutat trenta actuacions de vint companyies. Una oferta variada i nombrosa per què la ciutadania pugui viure de primera mà tot el ventall de possibilitats que ens ofereix la cultura i ho gaudeixi en un entorn i dates immillorables. Troba tots els espectacles a través de l'enllaç

LA FESTA DE SEMPRE, ADAPTADA A L'HIVERN

El Festival Al Carrer a Viladecans mantindrà com sempre el seu segell únic de les edicions habituals a l'estiu durant el mes de juliol, però canviarà una cosa: La seva activitat serà sobretot diürna. El caràcter familiar de la seva programació i el fred de l'hivern que cada cop anirà a més han portat a que els espectacles es desenvolupin bàsicament entre les onze del matí i les set de la tarda per tal d'aprofitar al màxim les hores de sol i de llum natural. Entre altres coses, es vol oferir una oportunitat de lleure dins la ciutat sense necessitat de gastar diners. A part, les famílies amb infants que estan de vacances escolars disposen de temps i poden gaudir-lo amb activitats culturals que no acabin massa tard.

30 espectacles de 20 companyies diferents
Referent de les arts de carrer

A L'ENTORN DELS EIXOS COMERCIALS

La programació es concentra a l'entorn dels eixos comercials del Barri Antic, l'Eixample i la Montserratina, per ajudar també a dinamitzar-los. Per exemple, cada tarda hi haurà dos passis d'un espectacle al carrer del Doctor Reig. En seran ben protagonistes els espectacles itinerants, cada dia amb dues actuacions (una de matí i una altra de tarda) en les quals els actors i actrius passejaran la seva obra escampant per diversos llocs la màgia del festival.

La resta del programa tindrà lloc a l'entorn de cinc places: la de la Constitució, la del davant de l'Església de Sant Joan, la de les Palmeres, la de la Vila i de d'Europa. En aquesta última, un dels punts emblemàtics del Festival Al Carrer en la seva llarga història, culminarà cada dia la programació a les sis de la tarda amb una actuació destacada. Al Carrer Nadal esdevindrà una ocasió única per què les famílies omplin els carrers de somriures i alegria i per què Viladecans es torni a convertir, ara també a l'hivern, en referent de les arts culturals i teatrals de carrer al país.