Menús nadalencs amb segell local

La gastronomia està molt lligada a la celebració de Nadal i encara que generalment les receptes coincideixen moltes vegades, cada casa és un món i no és fàcil decidir què cuinar per poder satisfer a tothom. És en aquest sentit que el Gremi d'Hostaleria s'ha proposat fer que els menús de Nadal no siguin un mal de cap per a qui hagi de cuinar els dies de festa. Per això, els dies 11 i 18 de desembre prepararà unes receptes en directe als mercats municipals per mostrar com fer plats senzills amb productes de temporada. Els xefs de Vilateca, La Candela, Cal Mingo i Can Martí cuinaran sis receptes nadalenques explicades pel xef local Manel Sousa en El petit llibre de la cuina de Nadal.

 

Per promocionar el producte de proximitat i la restauració local el Mercat de la plaça d'Europa acollirà una demostració de cuina a càrrec dels xefs de La Candela i Vilateca perquè pensar els menús de Nadal sigui més fàcil! Les receptes formen part del llibre editat pel xef viladecanenc Manel Sousa, 'El petit llibre de la cuina de Nadal'. En aquesta ocasió prepararan:

  • Crema de carabassa amb concassé de tomàquet i llagostins
  • Magret d'ànec amb salsa de magrana i xips d'albergínia
  • Pinya rostida