Obertes les inscripcions pels nous cursos del Pla #formacióturismecat de Turisme de la Generalitat, corresponents als mesos de novembre i desembre.

Trobareu propostes noves i engrescadores, entre elles, el curs en format workshop "Com formular reptes innovadors al sector turístic", que et permetrà descobrir què és la innovació centrada en les persones, aplicar-la a la realitat del sector turístic català i extreure reptes reals i prioritaris que cal resoldre per tenir èxit en la nova era postpandèmia. 

Alguns dels objectius d'aquest taller tan especial són proporcionar-te eines per desenvolupar amb èxit processos d’innovació on s’aplica la metodologia Design Thinking pel disseny de nous productes i serveis turístics; afavorir la creativitat per aplicar-la a la solució de problemes reals; i explicar-te les tecnologies digitals a tenir en compte en qualsevol procés d’innovació actual i el seu valor afegit en l’àmbit turístic.

A més d'aquest taller, també et proposem altres novetats com ara els cursos "Com analitzar les dades per aconseguir noves oportunitats de negoci", "Turisme social: com arribar a un públic sènior o col·lectiu de risc" i "M'agradaria una certifcació de turisme sostenible, quina he de triar?". Així mateix, t'animem a seguir el curs sobre sostenibilitat en el turisme que es va posar en marxa el mes passat i que organitzem en format MOOC (Massive Online Open Courses).

Les formacions es fan en format online, streaming o autoformació i continuen sent gratuïtes. Consulta l'oferta de cursos i fes la teva inscripció a través d'aquest enllaç.

Recorda que si t'inscrius en algun dels cursos que fem via streaming i finalment no pots assistir, agrairem que ens ho facis saber per tal que una altra persona pugui aprofitar la plaça. Per a qualsevol aclariment, pots posar-te en contacte amb Estrella Montalvo, d'Eurecat Centre Tecnològic al correu estrella.montalvo@eurecat.org

Esperem que aquesta informació sigui del teu interès,