Arriba a Viladecans la RUTA TAST 2021

La restauració no faltarà a la Fira de Sant Isidre.

Com bé sabeu, la COVID ha generat una situació molt complicada per a la restauració. Ens hem hagut d’adaptar contínuament a les restriccions, així que també ho hem fet per a aquesta Fira.

Enguany, com l’hostaleria no pot anar a la Fira, la Fira vindrà als nostres establiments. Volem que no us oblideu que seguim aquí, a prop de la vostra casa, de la vostra feina, allà on us reuniu amb els amics, amb la família. Hem preparat una ruta gastronòmica que us encantarà: passeu a tastar els platets especials amb producte de proximitat. I, a més de degustar els millors àpats, podreu obtenir premis. Us hi esperem!"

A la Ruta Tast 2021 participen dotze establiments de restauració que formen part del Gremi d'Hostaleria de Viladecans. Del 14 de maig al 6 de juny es podran tastar els platets. Cada establiment ofereix dues propostes culinàries (n'hi ha de salades i també de dolces), que giren a l'entorn d'un o més productes de proximitat. Cada TAST, acompanyat d'una beguda costa cinc euros.

ER GAUDIR EN EL LOCAL O PER EMPORTAR

La Ruta Tast es pot gaudir als establiments o bé comprar els TAST per emportar. En tots dos casos s'aconsegueixen els premis, tant els directes com els que se sortegen. Per optar-ne, cal fer-se amb el Passaport de la Ruta en qualsevol dels establiments participants i segellar-lo en cada consumició. Per cada cinc TAST, el sisè en sortirà gratis i s'optarà a participar en el sorteig de quatre vals per valor de 50 euros per gastar a qualsevol establiment participant de la Ruta.

Si es vol optar al sorteig de dos vals de 150 euros, caldrà arribar en el mateix passaport a deu consumicions(que suposaran dues de gratuïtes).

Podreu trobar més informació als diferents apartats d’aquest Web com els Ingredients principals de cada TAST i plànol interactiu de localització d'establiments.

Podeu descarregar-vos el catàleg dels TAST clicant aquí