1 milió d'euros per reforçar els ajuts directes per a establiments de restauració situats en centres, galeries i recintes comercials tancats per la covid-19

El Govern ha autoritzat transferir 1 milió d’euros addicional dels Fons extraordinaris al Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement, per reforçar els ajuts directes per a establiments de restauració situats en centres, galeries i recintes comercials, tancats des del 7 de gener passat d’acord amb les resolucions del Procicat per fer front a la covid-19. 

 

Bars, restaurants i cafeteries, tancats des del 7 de gener, rebran un ajut de 7.000 euros, mentre que per als locals dels centres comercials i els comerços de més de 400 metres quadrats l’aportació serà de 5.000 euros.

 

La transferència aprovada permetrà cobrir la totalitat de les sol·licituds de bars, restaurants i cafeteries que s’han acollit a aquesta línia.

Actualment, aquesta línia d’ajuts està en fase de tramitació de les sol·licituds i en les properes setmanes s’aniran realitzant els pagaments a mesura que es resolguin els expedients.