Ruta del Tomàquet Cherry 2025

Del 17 al 31 d’octubre, Viladecans celebra el producte local i de temporada amb una nova Ruta Gastronòmica organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Viladecans.

El protagonista? El tomàquet cherry de Viladecans, un producte de proximitat que representa el millor del nostre territori: qualitat, sabor i compromís amb els pagesos locals.

Durant aquestes dues setmanes, vuit establiments del Gremi oferiran dos plats especials elaborats amb tomàquet cherry de Viladecans, posant en valor la seva versatilitat i gust inconfusible.

 Hi participen:

  • Cal Mingo:

  1. Barqueta de mató amb tomàquets cherry en almívar de vainilla.
  2. Tomàquets cherry amb nyoquis de patata i gorgonzola.
  • El Petit Can Batllori: 

  1. Braó de porc rostit amb tomàquets cherry de Viladecans i patates pradera.
  2. Amanida de ventresca amb tomàquets del Baix confitats.
  • Can Martí: 

  1. Coca amb seitons, burrata, alfàbrega i tomàquets cherry de Viladecans.
  2. Roll de pulled pork amb quètxup de tomàquet cherry de Viladecans.
  • Vilateca, Plats i Platets: 

  1. Pani puris farcits de brandada de bacallà, olivada i tomàquets cherry de Viladecans
  2. Rubiola de tres llets amb tomàquets cherry de Viladecans, la seva confitura i blat de moro cruixent. 
  • Forn de la Plaça

  1. Focaccia amb ruca, tomàquet verd i tomàquets cherry de Viladecans. Pernil del celler de Terol, formatge brie i oli d'alfàbrega. 
  2. Pizza de verdures amb tomàquets cherry de Viladecans
  • Leben, Cafè, Brunch i més: 

  1. Focaccia Caprese amb tomàquets cherry de Viladecans
  2. Pa de pessic amb tomàquets cherry de Viladecans confitats del Parc Agrari
  • Mamut Beach Club: 

  1. Cebiche de tomàquets cherry de Viladecans, llobarina, cítrics i cremosa d'alvocat
  2. Torrada de tomàquets cherry de Viladecans caramel·litzats amb formatge de cabra i crumble de nous. 
  1. Base blanca de mozzarella, entraña marinada, pesto de tomàquet cherry de Viladecans, tomàquets cherry de Viladecans frescos de la mateixa horta, encenalls de parmesà i un toc final de ruca
  2. Hamburguesa de vaca rubia vella madurada, pesto de tomàquet cherry de Viladecans, ruca fresca, doble de cheddar fos i un toc intens de pecorino. 

Una iniciativa que vol connectar el camp amb la taula, donar suport als productors locals i reconèixer la feina dels restauradors que aposten per la gastronomia de proximitat.

Descobreix, tasta i gaudeix de la riquesa culinària de Viladecans a través d’un dels seus productes més saborosos: el cherry de casa nostra!