Jornada Talent i Gastronomia

Organitza: Àrea Metropolitana de Barcelona,Fundació BCN Formació Professional  i Ajuntament Viladecans
Data: dijous, 10 d’abril de 2025
Hora: 11.30 hores
Lloc;: Auditori Can Calderón de Viladecans
 
PROGRAMA
  • 11.30 h Inauguració institucional a càrrec de la Il·lma. Sra. Olga Morales, alcaldessa de Viladecans i consellera delegada de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB
  • 11.45 h Presentació de l’estudi: Els sectors econòmics emergents i la formació professional a la RMB: Sector de la Gastronomia,
    • Sra. Neus Pons, directora-gerent de la Fundació BCN Formació Professional 
    • Sra. Victòria Sanjuan, investigadora de l’Observatori de la Fundació BCN Formació Professional

12.15 h Taula del sector: Reptes del talent al teixit gastronòmic

  • Sr. Josep Lladonosa, referent de la cuina tradicional catalana
  • Sr. Mingo Morilla, president de la FIHRT (Federació intercomarcal, d’Hosteleria, Restauració i Turisme) i del Gremi d'Hostaleria de Viladecans
  • Sra. Laura Garcia, coordinadora del Consorci de Turisme del Baix Llobregat
  • Sr. Samuel Valls, director de l’institut Joan Ramon Benaprès
  • Sr. Gerard Domingo, director de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya

13.30 h Clou l'acte la Sra. Elisabet Tejero, directora de serveis de Polítiques Socials i d'Igualtat de l'AMB

13.35 h Networking i refrigeri