SHOWCOOKING, MARIDATGE I DEGUSTACIÓ

ESPAI GASTRONÒMIC AMB MARIDATGE DE VINS

Diumenge dia 15 de maig de 13.00h a 14.00h / Aula de Cuina Plaça Mediterrània.

Descripció: Showcooking amb producte de Proximitat i amb degustació. Plat: Arepa de blat de moro amb pollastre marinat, caviar d’albergínies i chutney de tomàquets del parc agrari. Pendent selecció de Vi. (vi  natural 77 nits celler arrufí, un mono-varietal de garnatxa negra )un vi ecològic i molt  elèctric, un vi que sorprèn i que va de meravella amb aquest plat).

A càrrec de: Xef Rosaria i Pedro Bermúdez (Vilateca) + Celler Arrufí en col·laboració de Gremi d’Hostaleria

Inscripció obligatòria: SÍ.

https://www.viladecans.cat/ca/inscripcionsfirasantisidre

 

Taller Gratuït.