LA CANDELA RESTAURANT VILADECANS

Pompeu Fabra, Nº5 (Complex.Esportiu Podium)
Viladecans 08840
938 582 335
info@lacandelaviladecans.com
https://lacandelaviladecans.com

Horari:
Entre semana es de martes a jueves de 09 a 15h
Viernes del 09 a 15h - 19 a 22h
Sabado de 11 a 15h - 19 a 22h
Domingo de 11 a 15h

TAKE AWAY: De dimarts a divendres de 12:00h a 15:00h.

Horari Take away:: De dimarts a divendres de 12:00h a 15:00h.

 

 

 

 

 

 

 

Un menú nadalenc recomanat per xefs de Viladecans

El xef Manel Sousa del restaurant La Candela, el xef Youssef Benali del Petit Luxemburg, el xef Mingo Morilla del restaurant Cal Mingu i el xef Santi Peñarrocha del Maridar espai Gastronòmic, experts en cuina amb anys d'experiència a l'esquena, ens han recomanat un primer senzill, però amb combinació i explosió de gustos, un plat principal que deixarà perplex a tothom i un postre senzill que agrada a tots els públics.

 

Broquetes de llagostins amb pinya
  • 16 llagostins tigre
  • 4 rodanxes de pinya
  • 2 llimones
  • 8 cda salsa de soja
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Ceba
Llom al forn amb salsa de castanyes
  • Cinta llom ibèric d'1 kg
  • Sal i pebre
  • Romero
  • 2 alls
  • 300 gr castanyes
  • 1 ceba i 1 porro
  • 1 pastanaga
  • Brou de pollastre
  • 1 got de vi blanc
Galetes casolanes de Nadal
  • 250 gr mantega
  • 425 gr sucre glas
  • 1 ou
  • 450 gr farina
  • 1 clara
  • Glasa de xocolata i maduixa

Aquests ingredients són per a 4 persones.