MARIDAR ESPAI GASTRONÒMIC

Avda. Riera Sant Llorenç, 116
Viladecans 08840
653 93 41 22 - 93 633 59 08
mrpgava@gmail.com
https://www.maridar.es

Horari:
De dilluns a diumenge de 8:00h a 00.00h.
Dimarts tancat
*Horari Covid19: Obert tots els dies de 10:00h a 16:00h. i de 20:00h a 23:00h.

Especialitat en Menjar gastronòmic de proximitat amb tapes clàssiques i arrossos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un menú nadalenc recomanat per xefs de Viladecans

El xef Manel Sousa del restaurant La Candela, el xef Youssef Benali del Petit Luxemburg, el xef Mingo Morilla del restaurant Cal Mingu i el xef Santi Peñarrocha del Maridar espai Gastronòmic, experts en cuina amb anys d'experiència a l'esquena, ens han recomanat un primer senzill, però amb combinació i explosió de gustos, un plat principal que deixarà perplex a tothom i un postre senzill que agrada a tots els públics.

 

Broquetes de llagostins amb pinya
  • 16 llagostins tigre
  • 4 rodanxes de pinya
  • 2 llimones
  • 8 cda salsa de soja
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Ceba
Llom al forn amb salsa de castanyes
  • Cinta llom ibèric d'1 kg
  • Sal i pebre
  • Romero
  • 2 alls
  • 300 gr castanyes
  • 1 ceba i 1 porro
  • 1 pastanaga
  • Brou de pollastre
  • 1 got de vi blanc
Galetes casolanes de Nadal
  • 250 gr mantega
  • 425 gr sucre glas
  • 1 ou
  • 450 gr farina
  • 1 clara
  • Glasa de xocolata i maduixa

Aquests ingredients són per a 4 persones.