Instruccions i concurs

INSTRUCCCIONS:

 

Trobareu 12 establiments participants amb la Ruta amb un total de 24 TAST per a degustar. El preu de cada TAST serà de 5€ i inclourà una beguda.

Us podreu descarregar el Catàleg virtual dels TAST amb el codi QR. Trobareu les fotos dels 24 TAST (12 establiments) amb el nom de l’establiment, adreça, horaris i detall del nom de cada TAST (2 x participant). 

A més, a la fitxa de cada participant podreu veure amb més detall els ingredients principals de cada TAST.

 Hi haurà un Passaport perquè cada establiment posi el seu segell segons es faci consumició. Espai per a 12 segells. A la portada es podrà visualitzar el Codi QR per accedir al catàleg virtual dels 24 TAST que s’oferiran.

Els  passaports es repartiran a tots els participants per que ho puguin lliurar als seus clients. 

Els clients podran fer Tast + beguda per valor de 5€. Cada Tast portarà un segell de l’establiment . Es podran posar màxim 2 segells iguals per cada passaport, però es poden utilitzar tants passaports com es vulguin.

Una vegada s’arribin a fer 5 consumicions, el Gremi  dona l’opció de fer una sisena consumició gratuïta.  Arribat a aquest punt, el client te dues opcions;

  1. Finalitza aquí la Ruta i fa lliurament a l’establiment del passaport ó
  2. Pot seguir fent la Ruta i acumular més segells fins el nº 10. El nº 11 i 12 seran gratuïts a càrrec del Gremi. Una vegada completat tots els segells del passaport el donarà a l’últim establiment per tenir constància.

També hi haurà servei per emportar. Tot envasat amb caixes de Kraft adaptades per productes d’alimentació, identificades amb el Logo de RUTA TAST 2021.

CONCURSOS:

 Hi ha 2 concursos lligats al segells del passaport:

  1. Una vegada completats els 5+1 segells podran fer foto del passaport, pujar-la a Instagram, etiquetant al Gremi d’Hostaleria de Viladecans amb el hashtag #tastviladecans5 i entrar en un sorteig aleatori que com a premi es sortejaran 4 Vals per valor de 50€ cadascun per a fer consumició a qualsevol establiment participant de la Ruta. També es sortejaran 10 lots de productes formats per una tovallola, una motxilla, una gorra i una samarreta patrocinats per Coca-cola.
  2. Una vegada completats el 12 segells podran fer foto del passaport, pujar-la a Instagram, etiquetant al Gremi d’Hostaleria de Viladecans amb el hashtag #tastviladecans12  i entrar en un sorteig aleatori que com a premi es sortejaran 2 Vals per valor de 150€ cadascun per a fer consumició a qualsevol establiment participant de la Ruta.

 

Avui, dia 21 de Juny del 2.021 hem fet lliurament dels Vals Regal dels concursos online de #tastViladecans5 i #tastViladecans12.

Hem repartit 500Euros al les persones premiades per fer consum als establiments participants de la Ruta Tast 2.021.

 

ENHORABONA I MOLTES GRÀCIES PER PARTICIPAR!