Cursos d'Aula Oberta

INTRODUCCIÓ

Aula Oberta és un servei d'autoaprenentatge que ofereix una oferta formativa amb 104 cursos online adreçada a totes aquelles persones interessades en adquirir o actualitzar els seus coneixements i habilitats en noves tecnologies, ofimàtica, idiomes i formació en diferents àmbits professionals, mitjançant la realització de diferents cursos telemàtics.

 

Per poder donar resposta a l’actual situació  generada per la COVID-19, el servei posa a disposició de la ciutadania els Cursos d’Aula Oberta (http://aulaoberta.viladecans.cat/), amb l’objectiu d’arribar al major número de persones que necessitin adquirir competències digitals relacionades amb el seu entorn laboral.

 

La durada dels cursos anirà en funció del número d’hores de cada acció i del ritme de treball que necessiti cada persona. Una vegada finalitzat el curs, l’alumne/a obté un certificat d'aprofitament.

 

REQUISITS

Les persones participants han de disposar de:

 

  1. Adreça de correu electrònic
  2. Ordinador, tableta o mòbil amb connexió a Internet per poder accedir a la plataforma de formació online on s’impartirà el curs
  3. Coneixements mínims de navegació per Internet per seguir els cursos de forma autònoma.

 

Per sol.licitar informació i fer l'inscripció us podeu dirigir al següent correu electrònic:

Mail de contacte: aulaoberta@viladecans.cat. o trucant al telèfon 93 635 18 04 (de dilluns a divendres de 9 a 14h.)

 

També us deixem l'enllaç al web municipal amb l'informació genèrica: https://www.viladecans.cat/ca/infoaulaoberta

 

En el segënt enllaç trobareu  la relació de tota l'oferta de Formació Online adreçada al Comerç, Restauració, Hostaleria i Pimes.

1- Aula Oberta

2- Aula Mentor

3- Webinars i Formacions Online.

https://www.viladecans.cat/sites/default/files/comerc.pdf

Nou curs de Salut i Higiene Alimentària presencial.

Es un curs de 4 hores que es realitzarà en horari de matí en properes edicions. La primera d'aquest any és el 7 d'abril de 9.00-13.00 i té un cost de només 20€..

A diferencia del que s'ofereix a Aula Oberta és que es presencial i es pot realitzar en un sol dia per obtenir el certificat pertinent.

Enllaç de la Web per a més informació de dies disponibles

https://www.viladecans.cat/ca/formacio-continua-i-de-reciclatge