Nous Bons Restauració!!!

Aquest Nadal estrenem a Viladecans els Bons Restauració per ajudar a impulsar la gastronomia de la ciutat. Els pots fer servir per fer un àpat amb la família, esmorzar o berenar amb els amics, tenir un sopar ben romàntic...

Recorda! Aquests bons són específics i només es poden utilitzar als establiments de restauració (restaurants, bars i cafeteries) adherits a la moneda Vilawatt. I estaran disponibles fins a esgotar existències!

bons
 
UNA OPORTUNITAT ÚNICA

Els Bons Vilawatt són una oportunitat única per a tu i per a les persones que es troben darrere del mostrador cada vegada que hi vas a comprar. Si has de fer compres per Nadal no els pots deixar passar!

Recorda! Aquests bons es poden utilitzar als establiments adherits a la moneda Vilawatt i els has de gastar abans del 31 de desembre de 2022.

Si no n’has comprat cap en aquest 2022, pots adquirir fins a 3 bons per gastar-los als establiments adherits a la moneda.

Si ja n’has comprat 3, et donem l’oportunitat d’aconseguir-ne de nous.

COM POTS ACONSEGUIR ELS BONS EXTRA?

1. Envia'ns el teu tiquet!

Gasta 20 ₩ o més en algun establiment adherit a la Moneda Vilawatt (paga amb la moneda!). Fes una foto al tiquet i envia’l al correu moneda@vilawatt.cat indicant el teu DNI. Una vegada validat el pagament, t’activarem l’opció de compra del Bo Vilawatt. 

Podràs comprar fins a dos bons Vilawatt: un Bo Restauració si envies un tiquet d'un restaurant o cafeteria... i un Bo Vilawatt si el tiquet és d'un comerç.

2. Publica una foto!
Fes una foto a un restaurant, bar o cafeteria adherit a la Moneda Vilawatt (una selfie, a un plat o a l’establiment) i publica-la a Instagram indicant el teu nom d'usuari, @compra08840 @monedavilawatt i el hashtag #nadalvilawatt. Per exemple: 

  • Sopant amb amics #nadalvilawatt @compra08840 @monedavilawatt (laura123)
  • Comprant a Viladecans! #nadalvilawatt @compra08840 @monedavilawatt (laura123)

Podràs comprar fins a dos bons Vilawatt: un Bo Restauració si la foto que envies és des d'un restaurant, cafeteria... i un Bo Vilawatt si és des d'un comerç.